Toegevoegde waarde voor u en uw klanten

Container handling, crossdocking, opslag, assembleren, industrieel verpakken of stuwen? Wat de logistieke behoefte ook is, we hebben altijd de goede oplossing! Vanuit onze multifunctionele vestigingen biedt NABEK samen met PAX Groep een logistiek totaalpakket. Van uitvoering tot advies; één partner voor al uw logistiek.

NABEK brengt al uw logistieke processen samen en fungeert daarmee als verlengstuk van uw eigen proces en productieactiviteiten. Wij staan voor heldere afspraken en een transparante uitvoering. Zo houdt u altijd zicht op het proces, zonder dat u zich hoeft in te spannen.

Logistiek totaalpakket
Verlengstuk van uw eigen productieactiviteiten
Opslag onder transit

Alles onder één dak

Met ons totaalpakket voegen we waarde en efficiëntie toe aan uw logistieke proces. Naast binnen- en buitenopslag bieden we aan scala aan aanvullende diensten:

  • Crossdocking en consolidatie
  • Omlabelen en ompakken
  • Lashing en beveiligen van ladingen
  • Industrieel en zeewaardig verpakken
  • Beschermen met kratten, kisten en skids
  • Opslag voor project cargo
  • Opslag onder transit
  • Container handling en stuwen
  • Werkruimte voor externen

 

Stuwen en verpakken

Om ladingen voor de bouw en industrie vervoeren is een goede bescherming vaak noodzakelijk. Op onze vestigingen in Alphen aan den Rijn en Heerenveen kunnen we ladingen efficiënt stuwen in trailers, containers en flatracks en verpakken in folie, kratten, kisten en skids voor een optimale bescherming. Het efficiënt stuwen vertaalt zich direct door naar voordelen voor onze klanten: minder risico’s, tijd en kosten.

In Heerenveen bieden wij u met het concept CASTLE (Center for Assembly, Storage, Testing and Logistics Europe) opslag en stalling, zowel binnen als buiten. Ook verhuren we een modern uitgeruste ruimte voor assemblage, verpakkingsactiviteiten en logistieke handling. De ruimtes zijn ingericht voor gastgebruik en van alle gemakken voorzien (verwarmd, elektronisch beveiligd, 8 tons bovenloopkranen). Neem gerust contact op voor meer informatie over dit concept.

Onderdeel van PAX Groep

NABEK en VETRA Containervervoer zijn onderdeel van de PAX Groep. PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten in de bouw en industrie. Wij zijn gespecialiseerd in de verplaatsing van objecten met exceptionele afmetingen en gewichten tot aan objecten die juist zeer kritisch en kwetsbaar zijn. Kortom, alles wat afwijkt van de standaardmaten en extra aandacht vergt. Door het combineren van logistieke disciplines bieden wij een integrale oplossing op de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken. Geen lading te groot, geen land te ver. Slimme en efficiënte oplossingen, uitgevoerd met een maximum aan discipline. Dat is hoe wij het doen.
PAX Groep – Our way, all the way!

Kunnen wij uw logistieke proces optimaliseren?

Opslag, exporteren, container stuwen of zoekt een handige plek om uw goederen te consolideren? Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!

Transportaanvraag

Bert

Brouwers
Commercieel manager
085 0215 004

Gerrit

Geenen
Transport manager
085 0215 015