Zelfstandig laden en lossen

Met een autolaadkraan kan transport gecombineerd worden met hijswerk en stelt onze chauffeurs in staat om zelfstandig te laden en lossen. Een deel van de autolaadkranen is voorzien van een lier, pallethaak en/of JIB voor een extra groot bereik.

Naast het snel laden en lossen van goederen, biedt de autolaadkraan ook uitkomst bij hijswerk op locatie. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van machinerie of het lossen van plaatmateriaal op een hoge verdieping.

 

Zelfstandig laden en lossen
Assistentie bij plaatsing
60 tot 80 tons/meter

Veilig en efficient

Naast het snel op- en afzetten van bijvoorbeeld units, containers en bouwmaterialen biedt de autolaadkraan ook uitkomst op krappe locaties, zoals fabriekshallen.

We beschikken over doorlopende ontheffingen voor zowel lengte, breedte als hoogte. Vanzelfsprekend zijn onze ervaren chauffeurs gecertificeerd om uw opdrachten veilig en correct uit te voeren.

Wij staan voor modern transport op z’n oer-Hollands. Gewoon goed geregeld, elke keer weer. Dat noemen wij uitblinken zonder fratsen.

Onderdeel van PAX Groep

NABEK en VETRA Containervervoer zijn onderdeel van de PAX Groep. PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten in de bouw en industrie. Wij zijn gespecialiseerd in de verplaatsing van objecten met exceptionele afmetingen en gewichten tot aan objecten die juist zeer kritisch en kwetsbaar zijn. Kortom, alles wat afwijkt van de standaardmaten en extra aandacht vergt. Door het combineren van logistieke disciplines bieden wij een integrale oplossing op de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken. Geen lading te groot, geen land te ver. Slimme en efficiënte oplossingen, uitgevoerd met een maximum aan discipline. Dat is hoe wij het doen.
PAX Groep – Our way, all the way!

Meer weten over autolaadkraan transport?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven voor autolaadrkaan transport? Vul vrijblijvend het offerteformulier in voor een snel antwoord. Of neem gerust contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag!

Transportaanvraag

Yne Peter

Terpstra
Exceptioneel transport
085 0787 110

Bert

Brouwers
Commercieel manager
085 0215 004