Betrouwbare schakel in de keten

Een groot deel van onze trailers is dagelijks geladen met hout-, plaat- en bouwmaterialen. Soms past het op een pallet, maar veelal zijn het buitenmaatse goederen. Met een kooiaap of autolaadkraan kunnen we ook op uitdagende locaties zelfstandig laden en lossen, bijvoorbeeld een vracht plafondplaten in een krappe woonwijk of een trailer vol luchtkanalen op een nieuwbouwlocatie.

Op onze strategisch gelegen warehouses komen verschillende logistieke disciplines samen en fungeren als verlengstuk op uw eigen logistieke proces en productieactiviteiten. Onze warehouses worden ook gebruikt als bufferlocatie als onze klanten bijvoorbeeld kampen met overflow of ruimtegebrek.

 

Zelfstandig lossen op locatie
Communicatieservice naar uw klant
Binnensteden en bouwlocaties

Communicatieservice op een bouwplaats

We zijn ons ervan bewust dat we de schakel zijn tussen onze klant en hun eigen klanten. Betrouwbaarheid staat daarom centraal, ook bij piekdrukte.

Als er bijvoorbeeld vertraging optreedt op een bouwlocatie dan komt de hele keten in het gedrang. Onze communicatieservice biedt hierbij uitkomst; zo kunnen ontvangers bijvoorbeeld een sms-bericht ontvangen als onze chauffeurs bijna op de locatie zijn.

Uitblinken zonder fratsen

We leveren dagelijks in de gehele Benelux en een groot gedeelte van Duitsland. Of het nu gaat om een volle vracht of een deelpartij, één zending of dagelijkse zendingen; wij zorgen dat uw goederen worden afgeleverd. Snel, voordelig en efficiënt en op elke gewenste bestemming!

Wij staan voor modern transport op z’n oer-Hollands. Gewoon goed geregeld, elke keer weer. Dat noemen wij uitblinken zonder fratsen.

Snel een tarief voor het transport van bouwmaterialen? Neem gerust contact op of vul het offerteformulier in voor een snelle en passende offerte.

Bouwmaterialen vervoeren?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het transport van bouwmaterialen? Neem gerust contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag!

Transportaanvraag

Gerrit

Geenen
Transport manager
085 0215 015

Daniel

Cantineau
Kooiaap transport
085 0215 053

Bert

Brouwers
Commercieel manager
085 0215 004