Altijd en overal zelfstandig laden en lossen

Het specialisme van NABEK is transport met een kooiaap. Dagelijks zijn ruim 50 vrachtwagens ermee onderweg. Met de kooiapen kunnen we zelfstandig laden en lossen, ideaal voor moeilijk te bereiken locaties zoals bouwplaatsen en binnenstedelijke gebieden.

De kooiaap is een heftruck die op de achterzijde van de trailer wordt geplaatst en al binnen één minuut operationeel is. Niet alleen palletgoederen kunnen zo razendsnel gelost worden, de kooiaap is ook uitermate geschikt voor goederen met afwijkende maten.

Communicatieservice naar uw klant
Binnensteden en bouwlocaties
4-weg kooiapen met 3000 kg hefvermorgen

Bouw en lichte industrie

NABEK is gespecialiseerd in het vervoeren van hout-, bouw- en plaatmateriaal en industriële goederen. Dagelijks laden en lossen we deze goederen met een kooiaap op vele uitdagende locaties. Bijvoorbeeld een vracht plafondplaten in een krappe woonwijk of een trailer vol luchtkanalen op een nieuwbouwlocatie.

Naast de tijdswinst, is het grote voordeel van kooiaap transport dat er geen heftruck aanwezig hoeft te zijn om te laden en lossen. U bepaalt waar en wanneer, wij doen de rest!

 

 

Behendig in alle richtingen

Wij leveren uw goederen bijna altijd met een 4-weg kooiaap. Het grote voordeel hiervan is dat deze heftrucks in alle richtingen kunnen rijden waardoor ze erg manoeuvreerbaar zijn. Ideaal in krappe binnensteden met smalle straten en stegen, helemaal in combinatie met onze compacte bakwagens.

Benieuwd hoe we uw goederen effectief kunnen leveren met een van onze kooiapen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Efficiënt en op elke gewenste bestemming

Met onze kooiapen leveren we dagelijks in de gehele Benelux en een groot gedeelte van Duitsland. Of het nu gaat om een volle vracht of een deelpartij, één zending of dagelijkse zendingen; wij zorgen dat uw goederen worden afgeleverd. Snel, voordelig en efficiënt en op elke gewenste bestemming!

We zijn ons ervan bewust dat we de schakel zijn tussen onze klant en hun eigen klanten. Betrouwbaarheid staat daarom centraal, ook bij piekdrukte.

Wij staan voor modern transport op z’n oer-Hollands. Gewoon goed geregeld, elke keer weer. Dat noemen wij uitblinken zonder fratsen.

Snel een tarief voor kooiaap transport? Neem gerust contact op of vul het offerteformulier in voor een snelle en passende offerte.

Wat kunnen we voor je vervoeren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven voor kooiaap transport? Vul vrijblijvend het offerteformulier in voor een snel antwoord. Of neem gerust contact op met onze kooiaap specialisten. Wij helpen u graag!

Transportaanvraag

Daniel

Cantineau
Kooiaap transport
085 0215 053

Gerrit

Geenen
Transport manager
085 0215 015

Bert

Brouwers
Commercieel manager
085 0215 004