Eigen douaneafdeling

Onze kracht ligt in het efficiënt vervoeren van buitenmaatse goederen binnen de Benelux, maar ook buiten deze grenzen kunnen wij uw goederen naar elke gewenste bestemming brengen.

Onze eigen douaneafdeling verzorgt al uw douanezaken bij de in-, uit- en doorvoer van uw goederen. Onze specialisten combineren daarbij alle kennis van transport (weg, lucht, rail en zee) tot aan de douaneafhandelingen.

Eigen douaneafdeling
Wereldwijde service
Netwerk van betrouwbare partners

Logistiek totaalpakket

Naast alle zaken die komen kijken bij het importeren en exporteren, kunnen we ook alle andere aspecten binnen het logistieke traject verzorgen. We kunnen uw goederen bijvoorbeeld ook opslaan onder transit, stuwen op skids of in containers en zeewaardig verpakken voor export.

Geen lading te groot, geen land te ver. Wij denken niet in grenzen, maar in mogelijkheden.

Altijd een passende oplossing

Importeren en exporteren brengt de nodige onzekerheden met zich mee. Wij begrijpen dat het daarom prettig is dat u kunt vertrouwen op een regionale partner. Onze nuchtere en ervaren specialisten spreken uw taal en weten altijd de beste oplossing te vinden voor uw specifieke situatie.

Naast alle douanezaken adviseren wij u ook graag over alle andere bijkomende zaken, zoals de Incoterms.

Moderne oplossingen op z’n oer-Hollands

Met ons wereldwijde netwerk aan betrouwbare partners bieden wij voor elke bestemming en voor elk volume een passende oplossing. U bepaalt waar en wanneer er gehaald en geleverd moet worden, wij doen de rest!

Wij staan voor modern transport op z’n oer-Hollands. Gewoon goed geregeld, elke keer weer. Dat noemen wij uitblinken zonder fratsen.

Internationaal zakendoen? Neem gerust contact op, wij helpen u graag!

 

Industriele goederen exporteren?

Wij verzorgen graag alle douanezaken bij de in-, uit- en doorvoer van uw goederen. Vul vrijblijvend het offerteformulier in voor een snel antwoord. Of neem gerust contact op met onze specialisten Wij helpen u graag!

Transportaanvraag

Edwin

Ox
Global Forwarding
085 0215 002

Bert

Brouwers
Commercieel manager
085 0215 004

Yne Peter

Terpstra
Exceptioneel transport
085 0787 110