Hoog, breed, zwaar of lang

Voor de bouw en industrie vervoeren wij dagelijks objecten die afwijken van de standaardmaten en extra aandacht nodig hebben. Veelal leveren we deze met een huiftrailer in combinatie met een kooiaap of autolaadkraan. Past het niet in een huiftrailer dan hebben we binnen PAX Groep altijd een oplossing.

Van bakwagen tot mega trailer en van semi-dieplader tot ketelbedtrailer; met ons uitgebreide wagenpark hebben we antwoord op alle logistieke vraagstukken.

Van klein en kritisch tot groot en zwaar
Geen lading te groot, geen land te ver
Logistiek totaalpakket

Kan niet kennen we niet

Is uw zending te hoog, te breed of te zwaar voor een reguliere huiftrailer? Met onze uitgebreide vloot aan mega trailers, diepladers, semi-huiftrailers, containerchassis en ketelbedtrailers kunnen wij altijd een efficiënte oplossing te bieden.

Bij NABEK profiteert u van een logistiek totaalpakket. Dit betekent dat wij naast het transport desgewenst zorgdragen voor het hele traject; van opslag en verpakken tot douanezaken en verscheping. Waar ook ter wereld.

Wij staan voor modern transport op z’n oer-Hollands. Gewoon goed geregeld, elke keer weer. Dat noemen wij uitblinken zonder fratsen.

Onderdeel van PAX Groep

NABEK en VETRA Containervervoer zijn onderdeel van de PAX Groep. PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten in de bouw en industrie. Wij zijn gespecialiseerd in de verplaatsing van objecten met exceptionele afmetingen en gewichten tot aan objecten die juist zeer kritisch en kwetsbaar zijn. Kortom, alles wat afwijkt van de standaardmaten en extra aandacht vergt. Door het combineren van logistieke disciplines bieden wij een integrale oplossing op de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken. Geen lading te groot, geen land te ver. Slimme en efficiënte oplossingen, uitgevoerd met een maximum aan discipline. Dat is hoe wij het doen.
PAX Groep – Our way, all the way!

Lange, brede, zware of hoge lading?

Met onze uitgebreide wagenpark kunnen wij altijd een efficiënte oplossing te bieden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!

Transportaanvraag

Yne Peter

Terpstra
Exceptioneel transport
085 0787 110

Edwin

Ox
Global Forwarding
085 0215 002

Bert

Brouwers
Commercieel manager
085 0215 004