VETRA Containervervoer: alle soorten en maten

Voor de bouw en industrie vervoert VETRA dagelijks vele zeecontainers in alle soorten en maten. Naast gewone zeecontainers, vervoeren we ook Open Top, Flatracks en geconditioneerde containers. 

VETRA Containertransport is gespecialiseerd in wegtransport van en naar de Rotterdamse en Antwerpse haven. Ons Container Transport Managment Systeem is direct gekoppeld aan Portbase en al onze wagens zijn voorzien van Track & Trace, zodat u uw transport te allen tijde kunt volgen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Doorlopende vergunningen
Ook voor buitenmaatse goederen
Lashing and securing

Goede bescherming en efficiënt stuwen

Veel industrie en bouwgerelateerde goederen die wij vervoeren, hebben een goede bescherming nodig. Zeecontainers zijn hiervoor ideaal.

VETRA vervoert zeecontainers voor rederijen, expediteurs, handelsondernemingen en een grote variatie aan bedrijven uit de bouw en industrie.

Dankzij onze multifunctionele chassis kunnen we containers van verschillende afmetingen op efficiënte wijze vervoeren. Desgewenst kunnen wij de goederen veilig ‘lashen’ en stuwen.

 

Ook als het niet in een container past

Ook voor het vervoer van ‘Out of Gauge Flatracks’ en ‘Open Top’ containers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle expertise en materiaal in huis voor vervoer van zeecontainers en goederen met ongewone afmetingen.

Is uw zending te hoog of te breed voor gesloten transport? Binnen de PAX Groep vinden wij altijd een passende oplossing.

Tevens maken we de zeecontainers gereed voor export en regelen we desgewenst de verscheping (plus alle bijbehorende douaneformaliteiten).

Binnen Nederland of naar de andere kant van de wereld

Voor ieder transport een passende oplossing. Of het nu gaat om één container of 100 containers, binnenmaats of buitenmaats en binnen Nederland of naar de andere kant van de wereld. Wij zorgen dat uw containers snel, voordelig en efficiënt op de plaats van bestemming aankomen.

Wij staan voor modern transport op z’n oer-Hollands. Gewoon goed geregeld, elke keer weer. Dat noemen wij uitblinken zonder fratsen.

Snel een tarief voor container transport? Neem gerust contact op of vul het offerteformulier in voor een snelle en passende offerte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt uw goederen vervoeren per zeecontainer? Binnen Nederland of naar de andere kant van de wereld? Vul vrijblijvend het offerteformulier in of neem contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag!

Transportaanvraag

Gerrit

Geenen
Transport manager
085 0215 015

Bert

Brouwers
Commercieel manager
085 0215 004

Edwin

Ox
Global Forwarding
085 0215 002