Algemene info

Transport van alle soorten en maten zeecontainers

VETRA Containervervoer is uw betrouwbare vervoerder van zeecontainers in alle soorten en maten. Naast gewone zeecontainers, vervoeren we ook Open Top, Flatracks en geconditioneerde containers.

Wij zijn gespecialiseerd in wegtransport van en naar de Rotterdamse en Antwerpse haven. Ons Container Transport Managment Systeem is direct gekoppeld aan Portbase en al onze wagens zijn voorzien van Track & Trace, zodat u uw transport te allen tijde (online) kunt volgen.

VETRA is onderdeel van PAX Groep. Hiermee verzorgen wij transporten met ‘out of gauge’ goederen die niet in reguliere zeecontainers passen. Nog grotere goederen? Dan hebben wij oplossingen voor breakbulk en conventionele verschepingen. Desgewenst maken we alles gereed voor export en regelen we de verscheping (plus alle bijbehorende douaneformaliteiten).

 

Locatei VETRA Containervervoer
Dienst

Containertransport

Wij vervoeren zeecontainers voor rederijen, expediteurs, handelsondernemingen, verpakkingsbedrijven, fabrikanten en bouw gerelateerde bedrijven, zowel met als zonder eigen laad- en losmogelijkheden. Voor het vervoer van zeecontainers bieden wij diverse mogelijkheden. Dankzij onze multifunctionele chassis kunnen we bovendien containers van verschillende afmetingen op efficiënte wijze vervoeren.

Dienst

Out of Gauge flatracks en Open Top

Ook voor het vervoer van 'Out of Gauge Flatracks' en 'Open Top' containers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle expertise en materiaal in huis voor vervoer van zeecontainers en goederen met ongewone afmetingen. Is uw zending te hoog of te breed voor gesloten transport? Binnen de PAX Groep vinden wij altijd een passende oplossing.

Dienst

Container opslag

Wilt u containers voor een hele korte, of juist lange tijd opslaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij creëren ontkoppelpunten vlakbij terminals. Wanneer uw ruimte en laad/loscapaciteit beperkt is, biedt tijdelijke opslag uitkomst. Zo kunt u het beladen van containers spreiden over meerdere dagen. Dit voorkomt piekbelasting en verlaagt voor u de kosten.

PAX Groep

PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten. Of het nu gaat om een distributierit van A naar B, het transport van een 25 meter lange opslagtank of de montage van een machinelijn. Wij vertalen uw wensen in concrete oplossingen, veelal uitgevoerd met eigen specialisten en middelen. Altijd met één onderliggend doel: onze klanten succesvoller maken. Daarbij willen we bovenal gewoon een prettig bedrijf zijn om mee én bij te werken.

Dienst

Autolaadkraan transport

Met een autolaadkraan kan transport gecombineerd worden met hijswerk en stelt onze chauffeurs in staat om zelfstandig te laden en lossen. Naast het snel op- en afzetten van bijvoorbeeld units en containers biedt de autolaadkraan ook uitkomst op krappe locaties, zoals fabriekshallen.

 

Dienst

ADR en afvaltransport

Vervoer van gevaarlijke stoffen en afval (stukgoed) is voor ons geen probleem. Wij beschikken over modern uitgeruste vrachtwagens, VHIB vergunningen en ADR gecertificeerd personeel. Kortom: uw ADR-vervoer is bij ons in veilige handen. Onze vrachtwagens zijn vanzelfsprekend uitgevoerd met een Track & Trace systeem. Onze planning is daardoor altijd op de hoogte waar uw goederen zich bevinden. Indien er afwijkingen optreden kunnen wij hierdoor direct corrigerende maatregelen nemen en u informeren indien nodig.

Nam iaculis ante

Lorem ipsum dolor sit amet, so culor dona sit da lorem.

Dienst

Value added logistics

PAX Groep beschikt over verschillende warehouses op strategisch gelegen locaties. Op deze multifunctionele locaties komen verschillende logistieke disciplines samen. Hier kunt u uw goederen voor lange of korte tijd opslaan. Desgewenst bewerken wij uw goederen voor een volgend logistiek traject.