"Wij laten het graag aan PAX over"

Foppe Hoekstra, STAXS

"Dankzij de hoogtechnologische infrastructuur van onze logistieke centra én een voorraad van meer dan 1500 producten, zijn onze klanten zeker van een snelle en betrouwbare levering. Om ons te helpen deze service te garanderen, laten we de import afhandeling van zeecontainers, lucht- en LCL-zendingen uit alle hoeken van de wereld dan ook graag aan PAX over."


De import afhandeling van zeecontainers, lucht- en LCL-zendingen uit alle hoeken van de wereld laten we graag aan PAX over. STAXS, "The contamination control experts" is een kwaliteitsleverancier met meer dan 25 jaar ervaring in de cleanroom-markt. Onze prioriteit: complete contaminatiecontrole. Wij zijn actief in kritische sectoren als de Farmaceutische industrie, biotechnologie, medical devices en ziekenhuisapotheken. STAXS levert uitsluitend A-producten, die stuk voor stuk GMP-conform zijn en garandeert de klanten een hoogwaardige en gecontroleerde kwaliteit. 

 

 
Dienst

Douane

Ondernemers die hun douanezaken goed willen regelen, vinden in PAX Integrated Logistics een betrouwbare en kundig partner. Alles snel en efficiënt geregeld.