Waarom wij werken met TRANSPOREON
 

Bij PAX Groep zijn we altijd bezig om sneller, slimmer en goedkoper te opereren en zodoende de efficiëntie te verhogen. Structureel wordt er gezocht om logistieke vraagstukken op een efficiëntere en schonere manier op te lossen. Zo streven wij ernaar om zoveel mogelijk te digitaliseren en hebben we reeds grote stappen gezet naar ‘papierloos werken’.

Wij streven ernaar om goederenstromen te optimaliseren en onnodige bewegingen reduceren. Binnen deze kaders maakt NABEK Wegtransporten gebruik van Transporeon. Transporeon is het leidende e-logistics platform dat verladers met hun vervoerspartners in verbinding zet en automatische transporttoewijzing, time slot management en tracking/tracing bewerkstelligt. Momenteel zijn 850 verladers, meer dan 40.000 vervoerders en ruim 100.000 gebruikers uit 80 landen via de platformen van Transporeon met elkaar verbonden.

De voornaamste reden voor NABEK Wegtransporten om met Transporeon te werken is om de logistieke processen te vereenvoudigen. "Het is een erg gebruiksvriendelijk systeem. Werken met dit systeem levert ons veel tijdwinst op en zorgt daarmee voor rust op de planning", aldus Karel Verschure, directeur van vestiging NABEK Antwerpen. Een ander voordeel is dat niet alleen NABEK inzicht heeft in de transporten, maar middels dit systeem is dit ook voor de verlader te allen tijde inzichtelijk.

 

 

  • Tijdwinst
  • Rust op planning
  • Gegevens worden één op één overgenomen
  • Verlader heeft inzicht in de status van de auto